T-shirtstudio

Dit is een demonstratie van verschillende T-shirts. Voorbeelden van club T-shirts met naam en nummer, maar ook T-shirts bedoelt om festivalorganistoren te inspireren de merchandise uit te besteden. Maar dat kan net zo goed voor een band zijn. Of wat dacht je van een T-shirt voor het studentencorps. Zoals je kunt zien is de shop neutraal en vind je alleen een kleine button links bovenin die verwijst naar onze homepage. In de grijze balk eronder komt de naam van jouw shop en op de productpagina van elk T-shirt staat die naam ook vermeld samen met een link naar je shop. Klik op de tab Collectie en bekijk de mogelijkheden.

Hoewel de meeste T-shirts als voorbeeld dienen gebruiken wij dit platform zelf ook!  Als service voor het SundayBlues festival in Ede geven wij bezoekers de mogelijkheid een eigen SundayBlues T-shirt te bestellen. Alle T-shirts worden aangeboden in maar liefst 18 maten. Dames-, heren- én kindermaten. Altijd op voorraad.

De basisprijs van elk T-shirt is €14,- inclusief opdruk in full-color op één zijde. Het maximale drukformaat is A3 en op de mouwen is het maximale drukformaat A6. Met een extra drukzijde op A3 formaat komt er €5,- bij en voor een opdruk op de mouw €3,-. Je kunt maximaal €7,- provisie per T-shirt berekenen. Je provisie wordt overgemaakt als je saldo een minimumbedrag van €50,- heeft bereikt. In theorie hoef je dus maar 8 T-shirts te verkopen!

Als enige bieden wij tevens de mogelijkheid jouw T-shirt ontwerp te personaliseren. Zo kan ieder lid zijn of haar eigen club T-shirt met naam en/of nummer bestellen. Wij verzorgen de productie en verzending, jij zorgt voor de promotie. Omdat wij op bestelling drukken blijft niemand met een voorraad zitten. Geen inkoopkosten voor de penningmeester maar wel een leuke provisie voor de club!